Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Трябва ви бутер тесто и любими продукти за плънката
Запеканка с кюфтета и кашкавал вече ми е любимата рецепта - и за готвене, и за хапване
Химикали, използвани за производството им са открити в кръв, коса, урина и дори кърма, което означава, че успешно преминават в храната и след това в организма
Ноле не яде месо
Най-добрата компания на ястията с „циганка”, както морските вълци наричат първите и дребни екземпляри с меко месо, е... хубавото червено вино
Тези чудни патладжан сарми ще ви оставят буквално без думи с вкуса си!
Тестото е меко като памук, а вкусът е като на истинска пица
Буквално ще си оближете пръстите, а всичко е много лесно и най-вече бързо
Сервира се върху канапе от сварен ориз и поръсено с накълцан пресен магданоз